Geen producten in de winkelwagen

Update 2 oktober 2019: Knappe Princess heeft een mooi nieuw huisje gevonden! Iedereen heel erg bedankt voor het vele delen. Samen sterk!

Voor Princess zijn we op zoek naar een nieuw huis. Is er iemand die een plekje heeft voor deze lieverd? We zoeken iemand die er naar uit kijkt elke dag een aai te geven over dit lieve smoeltje. Want zeg nou zelf, wie wil dat nou niet? Samen sterk voor Princess ?

Princess is een 12-jarige B-pony merrie. Haar kleur is donkerbruin en ze heeft prachtige witte aftekeningen. Ze is erg aanhankelijk en nieuwsgierig. Deze dame geniet van alle aandacht en vindt het heerlijk om geborsteld te worden. ?

Het leventje van Princess zag er helaas niet altijd even rooskleurig uit. Haar eerste tien levensjaren is ze namelijk verwaarloosd. Ze stond wel samen met een andere pony; maar er werd niet naar ze omgekeken. Om deze reden heeft ze niet echt geleerd hoe ze met mensen om moet gaan. Dit is soms wat lastig voor haar. Bijvoorbeeld met eten, dan kan ze wat voernijd vertonen.

Ze is een kerngezonde pony. Ze heeft haar vaccinaties gehad, is netjes bekapt en is ontwormd. Belangrijk is dat ze niet op haar gemak is rond kinderen, misschien moet ze dit nog leren en verdwijnt het zodra ze meer kent. Het zou voor Princess fijn zijn als ze bij iemand terecht komt die veel geduld heeft en haar meer vertrouwen kan geven. ♥?

Ben of ken jij iemand die deze persoon kan zijn voor deze geweldige pony? Dan kan je contact opnemen met Bert Hollander, 06 21461941