Geen producten in de winkelwagen

UP-date!
De dames zijn herplaatst naar de Stichting Hanna, Dierentehuis de Achtste Hemel 🙂
Maar de lieve heren zoeken nog steeds een plekje…
Delen jullie mee?

De huidige eigenaresse moet met pijn in haar hart een ander plekje voor ze zoeken omdat ze het financieel niet erg breed heeft. Daarnaast is ze afhankelijk van anderen qua land en bekappen e.d. en dat is in de praktijk niet heel handig. Het gaat nu nog om 2 lieve schapen.

Rufus is een gecastreerde ram van zeven jaar. Hij liep als lam bij de eigenaresse in het land omdat ze toen zelf land had en gras teveel. Toen de schapen opgehaald werden door de toenmalige eigenaar zou hij naar de slager omdat hij een ram was. Ze heeft toen gezegd dat hij wel mocht blijven en dat was ook goed. Er waren op dat moment ook twee jonge ooien lopen die had ze zelf met de fles groot gebracht omdat de boer waar ze geboren zijn ze dood liet gaan. Hoe dan ook ….. Rufus bleef ook en heeft de ene ooi toen een keer gedekt en daar is Dusty uit voortgekomen.

Dusty is een gecastreerde ram van zes jaar. Zowel Rufus als Dusty zijn heel aanhankelijk en vooral Rufus loopt het liefst de hele tijd achter je aan door het land. Hij duwt de hele tijd zijn kop tegen je aan en wanneer je op de grond zit tikt hij je aan met zijn poot zodra je stopt met aaien

De schapen hebben eerder samen gelopen met shetlandpony’s en een fjord. Alleen Jessie niet maar dat zal geen probleem zijn.

Rufus vind het zelfs altijd wel gezellig en stond net zo vaak bij een van de pony’ s als bij de schapen. Wanneer Marja dan aan het mest ruimen was liep hij altijd mee. Hij mag graag overal bij zijn. 🙂

Hopelijk vinden we met z’n allen een plekje waar ze samen kunnen blijven. Wie weet zit de nieuwe eigenaar wel op facebook?? Met veel delen vinden we vast de juiste persoon.

Meer informatie is op te vragen bij Marja Koestal: marjaatje@gmail.com

Gaan we dit met z’n allen doen, om de vier schaapjes onder een liefdevol dak te krijgen?