Geen producten in de winkelwagen

*Update* Goed nieuws!! Amy heeft haar gouden mandje al gevonden. Iedereen bedankt voor het delen.

Een lief zonnetje is op zoek naar een nieuw forever gouden mandje,helpen jullie weer mee zoeken?
Samen sterk en alles voor Amy.

Amy woont samen met andere katten en vindt dit veel te druk,waardoor er soms ruzie ontstaat en voelt ze zich niet op haar gemak. Het vrouwtje gunt haar een eigen paleisje waar ze het enige poezenkind is.

Als kitten is Amy gaan wonen bij een vriendin van haar huidige vrouwtje. De start van haar leventje bleek niet heel best geweest te zijn toen het vrouwtje geconfronteerd werd met hoge dierenarts kosten. Het gebitje van Amy bleek heel erg slecht te zijn.

De kosten liepen zo hoog op dat ze voor het vrouwtje niet meer op te brengen waren en zo kwam Amy bij haar huidige vrouwtje terecht.

Samen met de dierenarts is besloten dat alle tandjes eruit moesten. Zo af en toe heeft Amy daar nog wat last van,maar eigenlijk gaat ‘t heel goed.

Op dit moment woont Amy samen met 3 andere katten en dat vindt ze dus veel te druk. Het vrouwtje gunt Amy een huisje met personeel voor zich alleen. Amy vindt kinderen geen probleem zolang ze maar niet al te klein zijn.

Amy wordt geschat tussen de 1 en 1,5 jaar. Door de slechte start heeft ze giardia gehad en krijgt nu speciaal voer voor haar ontlasting. Ze is niet gesteriliseerd maar heeft wel haar entingen gehad.

Momenteel woont Amy in Emmeloord. Wie heeft of weet een mooi paleisje voor deze jongedame waar ze heerlijk alleen mag wonen,met misschien zelfs een afgesloten terras of tuin waar ze in het zonnetje kan liggen?

Wél hebben we graag dat ze gesteriliseerd wordt, zodat ze misschien in de toekomst veilig naar buiten kan gaan.

Als je interesse hebt of meer informatie wilt, neem dan met een pb-tje op Facebook contact op met: Do Ulendorp https://www.facebook.com/do.zilverberg.1