Geen producten in de winkelwagen

Update: Banjer voelt zich helemaal thuis in het nieuwe huisje en het gaat zo goed dat hij lekker thuis blijft wonen. Dank voor het vele delen en samen sterk!

Een 9 jarig zonnetje is met spoed op zoek naar een nieuw forever gouden mandje. Helpen jullie weer mee zoeken? Samen sterk en alles voor lieve Banjer.

Delen erg welkom.

Banjer is een lieve poes die graag aangehaald wordt. Ze woont nu samen met nog een poes en een hondje maar helaas gaat dat niet samen en trekt Banjer zich regelmatig terug op zolder. Helaas moet het vrouwtje verhuizen naar een kleiner huis en dan kan Banjer zich niet langer op zolder terug trekken. In het belang van Banjer is daarom het vrouwtje met pijn in het hart op zoek gegaan naar een nieuwe plek voor haar lieveling.

Banjer is 9 jaar en als kitten bij haar vrouwtje terecht gekomen. Ze is klein van stuk, ontzettend lief en dol op aandacht. Ze kijkt graag naar buiten en vindt het heerlijk om ook soms buiten te kunnen zijn. Ze houdt niet van andere huisdieren en ook kinderen heeft ze liever niet om zich heen. Als ze naar buiten wil gaat ze bij de deur zitten en miauwt op een manier dat het op praten lijkt. Zoals elke kat heeft ook Banjer eigen maniertjes, mevrouw drinkt graag uit de kraan.

Banjer is gezond, gesteriliseerd en ingeënt. Helaas zijn er geen papieren meer maar dat mag de pret niet drukken, tijd voor een nieuw begin dus ook een nieuw boekje.

Momenteel woont Banjer in Nieuw Vennep maar zal op 19 februari verhuizen naar Heerenveen. Wie heeft of weet een mooi paleisje voor deze lieverd waar ze enige poeskind mag zijn met lief personeel en een warm mandje?

Als je interesse hebt of meer informatie wilt dan kan je bellen naar 0622262771

Of mailen naar jolenta95@gmail.com