Geen producten in de winkelwagen

Up-date: Bram heeft zijn plekje gevonden!
Dank jullie wel voor ‘t delen, samen sterk!

Bram zoekt een huisje én een konijn-vriendinnetje,helpen jullie mee zoeken?

Samen sterk en alles voor Brammetje!

Het stukje is geschreven door zijn lieve vrouwtje:

Konijn Bram is in 2015 op 2-jarige leeftijd door mij geadopteerd om samen met mijn andere konijn,een voedster die haar maatje net was kwijtgeraakt, gelukkig oud te worden.

Bram zat al enige tijd in een opvang omdat hij niet tam is (en mensen willen blijkbaar graag een knuffelkonijn) en makkelijk weet te ontsnappen. Voor mij was de keuze dus snel gemaakt,als hij mijn voedster leuk vindt , mag hij bij mij komen wonen!

Ze hebben in mijn tuin een royale opvang gekregen met een groot hok, flinke bult zand om tunnels te graven, stuk gras en regelmatig de hele tuin om rond te rennen/springen. Hier hebben ze een paar jaar gelukkig kunnen leven.

Bram was een beetje bang voor onze honden,maar zijn dappere vriendin niet,waardoor ze zó genoten samen.

Helaas ging het sprookje voorbij,want Bram zijn vriendinnetje overleed.

Bram is nu alleen en doodsbang,waardoor hij nu geen leven heeft.

We willen de gok niet wagen om een nieuwe voedster te zoeken,omdat deze de angst van Bram hoogstwaarschijnlijk zal overnemen en ze niet gelukkig kunnen zijn bij ons.

Daarom zoek ik een permanent thuis voor Bram waar hij veilig en met een voedster oud kan/mag worden. Ik wil hem graag weer gelukkig maken. Bram heeft zijn entingen tot mei dit jaar maar ik ben bereid zijn entingen te betalen.

Bram dient wel echt de ruimte te krijgen, te kunnen graven (want hij is nogal angstig en in een holletje voelt hij zich het veiligst) en een hele goede omheining want hij glipt door spijlen van 5 cm breed en bijt kippengaas gewoon door!

Eenmaal de ruimte en happy is ie te leuk om naar te kijken, want hij is vliegensvlug en maakt de leukste sprongen. Hij zit ook graag op het dak van zijn hok om zijn omgeving op te nemen.
Bram is gecastreerd en blaakt van gezondheid en heeft nooit iets gemankeerd en werd jaarlijks nagekeken door de dierenarts.

Wie wil mijn Bram adopteren en hem nog een paar mooie jaren geven? Het konijnenhok en evt hekwerk mag indien gewenst met hem mee verhuizen.

Ook wil ik evt bijdragen in de kosten, want zijn geluk en gezondheid staat voorop!

Bij interesse neem contact op met Angela, 06-23974302 en sjeel-500@chello.nl