Geen producten in de winkelwagen

Browney is definitief herplaatst! Dank voor het vele delen. Samen sterk!

* Update* Browney gaat volgende week proefdraaien.

Goed nieuws! Gereserveerd! De 30e is er meer duidelijk,fingers crossed voor Browny!

Vandaag is Browney op zoek naar een liefdevol huisje.
Zoeken jullie weer mee?
Samen sterk en alles voor Browney

Deze verlegen en niet zo dappere chihuahua is geschat op ongeveer 11 jaar oud. Hij kwam als zwervertje bij het asiel binnen en gedijt niet zo goed in drukte. Daarom zijn we op zoek naar een rustig huisje voor deze lieverd waar hij lekker oud mag worden.

Browney kwam in de winter bij het asiel binnen en zijn voorgeschiedenis is niet bekend. In het asiel bleek hij overal bang voor te zijn en zelfs buiten wandelen was voor hem een brug te ver. De liefde, geduld en aandacht die hij kreeg hebben gemaakt dat hij het inmiddels heerlijk vindt om aan de uitlooplijn buiten te wandelen. Andere dieren vindt hij heel interessant, maar om nu te gaan samenwonen met een hondje? Dat is voor hem een brug te ver. Het maakt hem te onzeker en dan kan hij gaan markeren. We verwachten dat als hij in een rustig huisje woont, hij dit niet meer zal doen. Katten vindt hij trouwens wel heel gezellig maar kinderen niet echt.

Diep in zijn hondenhartje houdt hij van mensen maar hij mist het vertrouwen om zich te durven geven. Daarom zoeken we een huisje voor hem waar hij met liefde en geduld de tijd krijgt om te wennen. Zodra zijn vertrouwen gewonnen is zal duidelijk worden dat hij eigenlijk heel aanhankelijk is en graag geaaid wordt.
Browney woont momenteel in het dierentehuis. Hij is niet meer piepjong maar heeft zeker nog een paar mooie jaren voor de boeg.

Wie weet of heeft een gouden mandje voor deze lieverd en geeft daarmee Browney een kans op een mooie oude dag?

Als je interesse hebt of meer informatie wilt, neem dan contact op met:
Dierentehuis Leerdam 0345-650016 (Bereikbaar van maandag t/m zaterdag tussen 14.00 en 17.00 uur)

http://www.dierentehuisleerdam.nl/content/browney