Geen producten in de winkelwagen

Update:
Deze lieve schat verblijft momenteel bij iemand in de opvang. Wie geeft hem zijn gouden mandje?

Via onze Bobbie-afdeling willen wij op zoek naar een permanent of tijdelijk plekje voor suikerpatiëntje Ceazar.
Delen jullie mee voor hem?
Samen sterk en alles voor Ceazar.

Zoals jullie al weten hebben wij naast onze “zonnetjes-afdeling” een tijdje geleden ook de Bobbie-afdeling opgericht (zie ook de link onder de tekst ).
Dat deze afdeling zijn vruchten heeft afgeworpen is al gebleken toen we 2 chihuahua’s uit de broodfok gered hadden. Deze 2 dames hebben inmiddels een superplekje gekregen.

Gisteren werden we benaderd over Ceazar. Een hondje van 9 jaar dat sinds kort suiker heeft. Zijn vorige eigenaren konden deze zorg niet dragen, aangezien ze beiden ernstig ziek zijn en het spuiten van insuline voor hen, fysiek, een onmogelijke opgave is. Er was dan ook al een afspraak gemaakt voor een eventuele euthanasie.

Wij zijn direct in gesprek gegaan met zowel het asiel als met de dierenarts en deze laatste heeft hen kunnen overtuigen afstand te doen van Ceazar, zodat hij nog een kans heeft op een mooi leventje.

Ceazar mag voor nu tijdelijk bij de dierenkliniek blijven, waar ze al gestart zijn met het instellen van de insuline (2x per dag). Verder is hij gezond en zijn de bloedwaardes goed. Recent heeft hij een gebitssanering gehad evenals de entingen. Hij is (nog) niet gechipt maar wel gecastreerd.

Ceazar is een sociaal ventje en kan goed met andere honden opschieten. Even alleen zijn is ook geen enkel probleem. Hij is lief voor kinderen, maar met katten heeft hij geen ervaring. Dat laatste is dan ook de reden waarom we hem helaas niet op de 8e Hemel kunnen opvangen.