Geen producten in de winkelwagen

Update, Lieve Flip is herplaatst!. Veel geluk lieve Flip! Dank voor het delen. Samen sterk en alles voor de diertjes!

Up-date, deze lieverd is gereserveerd!
Dank voor t vele delen,samen sterk!

We vragen jullie aandacht voor een nieuw zonnetje, poezendame Flip (11). Ze is met spoed op zoek naar een nieuwe gouden mandje.
Delen jullie weer mee om dit nieuwe mandje te vinden? Samen sterk en alles voor Flip.

Schitterende zwarte poezendame Flip is 11 lentes jong. Ze is als kitten in het gezin gekomen en heeft 10 jaar samen met een hond geleefd, wat altijd in goede harmonie verliep. Met andere poezen is onbekend. Flip is niet zo moeilijk, ze houdt ervan op schoot te liggen en geaaid te worden

Helaas is ze geen fan van kleine kinderen en in haar huidige gezin is kindje 3 op komst en zo begint haar huis steeds minder een plek te worden waar ze zich prettig voelt. Omdat haar vrouwtje haar een gelukkig thuis gunnen zijn ze met pijn in het hart op zoek gegaan naar een nieuwe plek voor hun poezenkind waar ze haar rust kan vinden en gelukkig oud mag worden. Onder alle dierenliefhebbers moet er toch zeker één iemand zijn die een plekje heeft of weet.

Flip is geen buitenpoes, op een kleedje in de vensterbank naar buiten kijken is voldoende. Ze houdt het allermeest van rust en daar ontbreekt het nu aan voor haar. Zodra er te veel mensen en kleine kinderen zijn, zoekt ze een plekje waar ze kan liggen en met rust gelaten wordt. Dit wil overigens niet zeggen dat ze gezelschap niet op prijs stelt, integendeel zelfs. Ze houdt van mensen maar niet in grote getale en zonder teveel gekte.

Dat ze van mensen en gezelschap houdt blijkt uit het feit dat ze als kitten is verhuisd naar de ouders van haar huidige vrouwtje omdat ze teveel alleen was. De ouders van haar vrouwtje waren meer thuis en ze knapte al heel snel op. Echter, toen de ouders kleiner gingen wonen en ook nog eens aan een drukke weg, is Flip terug gegaan naar het oorspronkelijke vrouwtje. Daar was ze meer dan welkom, ze vonden het leuk dat ze weer ‘thuis’ kwam maar de gezinssituatie was inmiddels wel veranderd. Daar is gebleken dat ze de kinderen niet echt heel leuk vind. Zolang de kleine boeven over de vloer razen, trekt Flip zich terug in een kamer op zolder en geniet daar van haar rust. Maar nu is boef 3 op komst en is de kamer op zolder bestemd voor het 3de kindje, waardoor Flip straks geen veilig heenkomen meer heeft.

Flip is gechipt, geënt en gesteriliseerd en kent geen gezondheidsproblemen. We likt ze haar buik bij stress, waardoor ze kale plekken krijgt, maar bij een rustig stressloos bestaan zal er geen probleem zijn. Ervaringen in het verleden hebben geleerd dat met de juiste dosis TLC (Tender Love and Care) de kale plekken als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Flip verdient het daarom zo om een fijn nieuw huisje te vinden.
Dus lieve allemaal, wie oh wie wil deze schoonheid een nieuw onderkomen bieden?
Ze woont momenteel in Rijpwetering.

Als je interesse hebt in Flip, neem dan contact op met Lenny Klein.
Zij is bereikbaar op lennyklein@live.nl