Geen producten in de winkelwagen

Update Voor Groovy en Grey wordt er nog een mandje gezocht!! Mama en zoon willen graag samen blijven.

Update
Gabby en Gibbs zijn inmiddels geadopteerd.

Nu nog een plekje voor mama Groovy en Grey.

Vandaag delen we 4 Zonnetjes voor Sofija Lukic . Deze 4 schatjes zijn ter adoptie.
Delen jullie allemaal mee?
Lees hieronder hun verhaal.

“Lieve Groovy werd eind april hoogzwanger gevonden op straat. Prachtige mooie sociale jonge poes van zelf nog maar net een jaar misschien.

Woensdag 28-04 beviel zij van vier prachtige zonen en gelukkig niet buiten op straat. Een van haar zonen is al geadopteerd en Groovy en haar andere zonen wachten nog op hun Diamanten Mandjes.

Groovy is zelf niet zo heel erg dol op andere snuiten, nu leeft ze wel met honden en katten, de honden accepteert ze, maar de andere katten vind zij erg spannend, vandaar dat we haar liever alleen plaatsen of het liefst met haar zoon Grey.

Grey is een prachtige kater, draagt zelfs Lord voor zijn naam ? niet voor niets. Hij is iets meer terug getrokken, we merken dat hij andere mensen die op bezoek komen wat spannend vindt, dus zal dit in het begin even een aandachtspuntje zijn. Maar eenmaal op zijn nieuwe plek zal ook hij helemaal uit zijn schulpje kruipen. Naar het gastvrouwtje is hij heel sociaal en laat hij zich graag aaien.

Zijn broers Gibbs en Gappy zijn ook zulke sociale lieve (ex) katers die je leven zullen vullen met veel liefde. Aaien en knuffelen is echt hun hobby. Ze zijn erg aan elkaar gewaagd en spelen veel met z’n tweeën. Het zijn echt schatten van katten die staan te popelen op hun eigen warme mandjes.

Hele familie is gezond, gecastreerd en voorzien van een chip. Vaccinaties zullen ze nog herhaald moeten krijgen voor vertrek. Ze worden wel volgens voorwaarden geplaatst, verblijven op dit moment in Groesbeek (bij Nijmegen) en kunnen niet wachten totdat iemand ze een nieuw huisje kan bieden!