Geen producten in de winkelwagen

Update: lieve Gizmo mag toch op zijn oude plekje blijven wonen! De andere bewoners gaan met zijn allen voor hem zorgen. Dank iedereen voor het vele delen. Samen sterk!

Een lief zonnetje is op zoek naar een nieuw gouden mandje. Helpen jullie weer mee zoeken? Samen sterk en alles voor Gizmo.

Gizmo is een lieve ex-kater van 10 jaar jong. In verband met veranderde woonomstandigheden kan hij niet langer bij zijn huidige baasje blijven wonen en wordt er gezocht naar een nieuw gouden mandje voor deze lieverd.

Tot nu toe woont hij met zijn vrouwtje in een gezinsvervangend tehuis, waar hij ook heerlijk naar buiten kan. Nu gaat het vrouwtje samenwonen in een appartement. Gizmo kan daar helaas niet meer naar buiten en dat is juist één van de dingen die hij heel graag doet.

Achterblijven in het gezinsvervangend tehuis is geen optie aangezien de andere bewoners niet de zorg over willen nemen. Een andere plek zoeken voor hem is dan ook vooral in zijn belang.

Gizmo is een gezellige en nieuwsgierige kater, die graag op onderzoek uit gaat in de wijde wereld. Veel aandacht vraagt hij niet. Lekker buiten spelen, dan weer naar huis voor een knuffel en wat eten en drinken, dat is voldoende voor hem. Met andere poezen en kinderen kan hij prima overweg.
Van honden is dit niet bekend.

Hij is helemaal gezond, gecastreerd en gechipt.

Gizmo zoekt dus naar een plekje waar hij zowel binnen als buiten mag genieten.
Denk je dat jij hem het perfecte plekje kunt geven, neem dan even contact op met Pauline via onderstaande gegevens.

Bij interesse kan je bellen naar 023-5848591 of mailen naar Pauline.michiels@ziggo.nl