Geen producten in de winkelwagen

Update: Lieve Ida heeft haar gouden mandje gevonden bij een oudere dame die haar een rustige oude dag kan geven.  Veel geluk in je nieuwe huisje Ida. Dank iedereen voor het vele delen. Samen sterk.

Lieve senior Ida zoekt een gouden mandje. Helpen jullie weer mee zoeken? Samen sterk en alles voor Ida.

Ida is een half-Perzische poes van ongeveer 12 jaar. Ze is gechipt en gesteriliseerd. Aangezien ze in 2007 op straat werd gevonden is niet zeker hoe oud ze precies is. Vanaf 2012 heeft ze bij mijn zusje gewoond, maar omdat die verhuisde naar een kleiner appartement heb ik haar in 2016 overgenomen. Ze kon dan weer lekker naar buiten in de tuin, wat ze vooral in de zomer graag doet. Ida is een erg lieve en aanhankelijke kat, die houdt van aandacht en van knuffelen. Andere katten die in onze tuin komen vindt ze een beetje eng. Soms rent ze er achteraan, maar daadwerkelijk aanvallen doet ze nooit. Met honden heb ik Ida niet samen gezien maar ik verwacht dat ze er bang van zal zijn. Ida is het meest op haar gemak wanneer er in huis niet al te veel drukte is. Ze had een tijd veel problemen met eten, omdat haar tandvlees ontstoken was. De jaarlijkse gebitsreinigingen hielpen niet meer, dus hebben wij afgelopen zomer op advies van de dierenarts haar kiezen laten trekken. Sindsdien gaat het eten (ook van brokjes!) weer prima. Haar inentingen voor katten- en niesziekte heeft ze in mei 2018 nog gehad. Ze is gesteriliseerd en gechipt. Voor zover wij weten heeft ze nooit jongen gehad maar dat is natuurlijk lastig te achterhalen bij een poes die op straat heeft geleefd.

In juli hebben wij een dochtertje gekregen. Ida doet kinderen geen vlieg kwaad, maar we merken wel dat zij het lastig vindt om niet meer de aandacht te krijgen die ze gewend was te krijgen. Als ze niet op tijd naar buiten wordt gelaten doet ze haar behoefte in onze bijkeuken, meestal net naast de bak. Omdat we dit met een baby’tje dat bijna gaat kruipen niet zo prettig en hygiënisch vinden zoeken we met pijn in ons hart een ander huis voor haar. Ida woont op dit moment nog in Malden.

We zoeken voor Ida een huisje zonder andere huisdieren en zonder kinderen waar ze alle liefde, aandacht en lekkers krijgt. Wie kan Ida een rustige oude dag bieden?

Indien u Ida een liefdevolle en mooie oude dag denkt te kunnen bieden, kunt u contact opnemen met Antine, antinefest@gmail.com

(tekst geschreven door Antine)