Geen producten in de winkelwagen

*Het gaat zo goed dat Lilo haar plekje gevonden heeft. Iedereen bedankt voor het delen.

*Update* Lilo is gereserveerd! Wordt vervolgd!
Iedereen bedankt voor het delen.

Lilo zoekt met spoed een huisje zonder stress.
Zoeken en delen jullie weer mee?
Samen sterk en alles voor lieve Lilo.

Lilo is een bekende van ons.
De lieverd heeft samen met haar dochter in de 8e Hemel gezeten als herplaatser en we dachten een forever home gevonden te hebben.
Helaas bevalt het Lilo uiteindelijk helemaal niet meer…

Voor Lilo is de gewijzigde gezinssituatie een drama.
Ze heeft stress van de drukke omgeving, met name de jonge kinderen. Daarom zoekt haar vrouwtje een nieuw huisje zonder andere katten of jonge kinderen, waar Lilo de enige poezendiva des huizes mag zijn.

Lilo is geboren op 7 april 2012 en is een lieverd die graag op schoot zit en aangehaald wordt. Ze speelt graag met touwtje en kan zelfs muisjes apporteren, hilarisch om te zien.
Speelgoedmuisjes dan, geen echte (gelukkig).
Lilo is opgegroeid in een gezin zonder kinderen en toen ze 3 was, via Stichting Hanna, verhuisd naar haar huidige huisje.

Lilo is dol op kalkoenfilet en kaas, ze klimt nog net niet langs je broekspijp omhoog. Ze vindt het leuk heel even buiten te zijn, maar binnen op een kleedje in de vensterbank heeft haar voorkeur.
Momenteel woont ze samen met 2 andere poezen maar dat gaat niet goed meer.
Ze blaast en rent van haar weg en dan zijn er ook nog jonge kinderen in huis.
Dit is teveel voor Lilo en ze heeft daardoor stress ontwikkelt. Stress doet rare dingen met mensen maar zeker ook met katten.

In het geval van Lilo heeft het er voor gezorgd dat ze soms naast haar bak plast, dat haar vacht uitvalt en stug aanvoelt.
Er is een bloedonderzoek gedaan om erachter te komen wat Lilo dwars zat. Dit heeft niets opgeleverd, de oorzaak van haar klachten zijn stress.
De verwachting is dat alle stressklachten zullen verdwijnen als ze tot rust kan komen in een huisje waar ze alleen met haar mensen mag wonen.

Lilo heeft geen dieetvoer of andere medicijnen. Het enige is dat ze vlooienallergie heeft. Hierdoor is het heel belangrijk dat ze regelmatig ontvlooid wordt. Ze is geënt, gesteriliseerd, gechipt en heeft 1x een nestje gehad. Momenteel woont Lilo in Oosterwolde.

Wie wil Lilo aan haar nieuwe forever gouden mandje helpen? Heb jij dit mandje of weet jij waar dit nieuwe mandje staat?

Als je interesse hebt of meer informatie wilt, reageer dan op dit bericht, want het vrouwtje leest in spanning mee waar haar lieveling naar toe mag verhuizen. Zij zal dan zeker contact met je opnemen.

Je kunt bij interesse ook contact opnemen met ons,via facebook/messenger.