Geen producten in de winkelwagen

GEPLAATST.
Dank jullie voor het vele delen!!
Samen sterk en alles voor de diertjes.

Het SPOED-Zonnetje van vandaag is poes Loesje !!! Ze zoekt NOG STEEDS een nieuw en warm mandje en kan bijna niet meer wachten.
Delen jullie mee voor deze superlieve poes ? Er MOET toch ergens een fijn plekje zijn voor dit kleine schatje !

Haar trieste verhaal: Loesje is pas 8 jaar ! Ze woont nu, sinds een half jaar bij haar (tweede) baasje Mariëlle, de vriendin en collega van haar eerste baasje Cindy. De allergie van Cindy is ontaard in bronchitis. Cindy had geen keuze en moest een nieuw plekje zoeken voor lieve Loesje. Een loodzware, maar noodzakelijke beslissing. Loesje vond een goed plekje bij collega Mariëlle. Dit leek een prima oplossing, maar helaas kan Loesje niet aarden in de nieuwe situatie. Ze voelt zich sindsdien heel ongelukkig. Vermoedelijk ook omdat ze het niet goed kan vinden met haar nieuwe huisgenootjes (3 katten). Ze zoekt geen contact, negeert de anderen en blaast als ze te dicht bij haar komen. Ze voelt zich zóoooooooo eenzaam en bang….. arme, lieve Loes. Bij afwezigheid van haar baasje verblijft Loes in een aparte kamer en kan van daaruit ook de badkamer in. Een kleine gevangenis voor deze poes. Als haar nieuwe baasje thuis is, heeft Loesje wel de beschikking over het gehele huis. Loesje is niet happy en ze geeft dat aan door heel af en toe “onzindelijk” te zijn en alleen maar als ze in de slaapkamer kan.
Zal vermoedelijk over zijn als ze een fijn en liefdevol thuis heeft gevonden !
Ze zoekt overduidelijk naar begrip en liefde. Haar verdriet en eenzaamheid zijn zonneklaar en daar moet MET SPOED verandering in komen.

Loes is een ontzettend lieve poes, die zich heel goed kan ontspannen, vooral als ze zich veilig voelt en aandacht krijgt. Ze kan heerlijk rollen en spinnen, als ze geaaid wordt. Ze wast en onderhoudt zichzelf keurig. Ze luistert goed naar haar naam en eet prima. Ze krijgt dieetvoer, omdat ze in een ver verleden een keer blaasontsteking heeft gehad, maar daarvan nu geen enkel spoor meer ! Ze is getest door de dierenarts (bloed en urine) en alles is OK !!!

Lieve Loesje is een echte binnenkat en zoekt een rustig huisje, bij lieve mensen die goed voor haar zorgen en waar ze de rest van haar leven gelukkig en tevreden kan zijn. Liefst een plek waar geen kleine kinderen wonen, waar rust heerst en geen andere huisdieren zijn, die een bedreiging voor haar kunnen vormen. Dan komt het helemaal goed met deze snoes van een poes, o zo lieve Loes !!

De vorige en huidige eigenaresse van Loesje voelen zich er zeer verdrietig onder, dat Loes niet kan aarden in de nieuwe situatie en vinden het afschuwelijk om haar wederom te moeten herplaatsen. Echter, het geluk van Loesje gaat hun boven alles en daarom zoeken ze met SPOED naar een liefdevol, warm en veilig mandje voor deze lieve snoes. Ze verdient het zó ! Kijk eens goed naar dat superlieve “koppie” op de foto.
Wie wil Loesje een warm plekje en een mooi leven geven ? Ze is het zo waard en zal zeker geluk brengen in huis !!