Geen producten in de winkelwagen

 

 

 

 

 

Het verhaal van Lynxx

sinds 12-09-2016 bewoner van de Achtste Hemel

In 2011 kwam zwerver Lynxx aan de deur bij een stel lieve mensen woonachtig in Frankrijk.  Zij sloten hem vanaf dag één in hun hart.
Het lieve ventje wist direct dat hij goed zat en kwam trouw elke dag zijn natje en droogje halen bij hen.
Hij werd verwend en ’t leven leek perfect.

Doordat de privé situatie voor deze mensen veranderde, verhuisden zij terug naar Nederland. Het was voor hen geen optie om Lynxx zomaar achter te laten, maar in de woonomgeving in Frankrijk was niemand die voor hem kon zorgen. Mee naar het toekomstige appartement in Nederland was voor Lynxx die de vrijheid van buiten gewend was, niet haalbaar.

Uiteindelijk benaderden ze ons en we bezweken voor de liefde om voor Lynxx een goed thuis te vinden én voor Lynxx himself. We wilden hen graag helpen.

Alles werd tot in de puntjes georganiseerd en zo heeft Lynxx in de Achtste Hemel alles wat zijn hartje begeert gekregen: ruimte, vrijheid en liefde, zoals hij kende in Frankrijk.

En hoe het verder ging

Na een eerste periode van wennen en socialiseren met de andere katten heeft Lynxx een aantal jaren genoten van de buiten vrijheid. Vanaf januari 2017 is hij naar binnen verhuisd waar hij het liefst op bed ligt. Overdag op stap en ’s avonds zijn roesje uitslapen. Wat een genot. (07-06-2020)