Geen producten in de winkelwagen

HERPLAATST!!
Dank voor jullie massale delen en meedenken.

Update: Max is gereserveerd en zal 28 augustus gaan verhuizen! Dank voor het vele delen en samen sterk!

Een heel speciaal zonnetje voor ons, lieve Max is klaar voor een topplekje.
Zoeken jullie mee voor het bijzondere ventje?
Delen erg welkom.
Samen sterk en alles voor Max.

We hebben bewust gewacht met de herplaatsing van Max, omdat we het bange kereltje, met zijn grote rugzak, eerst de kans wilden geven zich te ontwikkelen en zichzelf goed te laten zien.
En het resultaat is verrassend.  Hij is niet meer kansloos voor een warm thuis, integendeel, daarom willen we hem deze kans geven, die hij zo verdient.
Bange Max ontwikkelt zich als een intens lief, aanhankelijk en speels katje. We vermoeden dat hij in zijn leven eerder in een huis heeft gewoond, gezien bepaalde geluiden hem bekend voor komen, maar geduld is wél een schone zaak voor Max.

Voor wie zijn verleden niet kennen:
Max leefde als zwerver en werd uiteindelijk bijgevoerd door een lieve man.
Hij werd echter in zijn woongebied geterroriseerd door buurtkatten en kwam regelmatig met verwondingen bij zijn eetadres aan.
Uiteindelijk heeft zijn verzorger hem naar een asiel gebracht, maar daar kwijnde hij weg én was zó bang. Men had het plan hem als boerderijkat te gaan herplaatsen.

Zijn verzorger haalde hem uiteindelijk op, omdat hij het lijden van Max niet langer aan kon zien en benaderde ons.
Max kreeg een speciale ruimte in de Achtste Hemel, waar hij rust kon vinden en in de loop van de tijd gesocialiseerd kon worden.
De eerste weken was hij doodsbang en kroop weg als hij iemand trof, maar na verloop van tijd ging hij ontdooien.
Hij vond uiteindelijk het vertrouwen in Hanna en is nu een aanhankelijk lief ventje!
Ook de vaste vrijwilligers begint hij langzamerhand te vertrouwen.

Max heeft, zoals zoveel katten, gewoon drie maanden nodig om zijn draai te vinden en houdt er niet van als hij gedwongen wordt tot toenadering.
Als hij de ruimte krijgt zélf toenadering te zoeken en zijn aanstaande verzorger zou dit geduld op kunnen brengen, is hij een volmaakt, leuk, intens lief vriendje.

Max zal het gelukkigst kunnen worden bij een alleenstaande of in ieder geval een thuis waar hij veel rust kan vinden.
Max wil dolgraag naar buiten in de toekomst, liefst ergens waar geen dominante katten zijn.
Hij kan met andere (sociale) katten. Honden vindt hij nog spannend, maar bij een rustige hond, die gewend is met respect met katten om te gaan, verwachten we uiteindelijk geen probleem.
Mocht er een (rustige) hond aanwezig zijn bij zijn aanstaande thuis , voelt hij zich het prettigst, als hij weg kan uit dezelfde ruimte of de hoogte op kan zoeken, bijvoorbeeld in een fijne krappaal.
Max is gecastreerd, geënt en gechipt.

Wie heeft er een behoefte aan een nieuw soulmaatje, die zich prima zelf kan vermaken, maar ook zo graag de liefde voelt van een mens?
Iemand die een veilige tuin heeft en hem de ruimte en rust geeft zichzelf te blijven zoals hij nu is, zodat hij later een echte vriend erbij heeft?

Bij serieuze interesse, neem contact op met ons.
Stichting Hanna, Dierentehuis de Achtste Hemel.

Bijgaand nog een schattig filmpje van een onstpannen Max: https://www.facebook.com/dierentehuisdeachtstehemel/videos/1106184982868913/