Geen producten in de winkelwagen

05-10-2020

Olivier heeft zijn gouden mandje gevonden.

01-08-2020

Lief boefje Olivier heeft nog steeds niet zijn forever home gevonden. Een plekje waar hij het enige kind mag zijn en het hem aan niets ontbreekt, daar droomt hij van! Delen jullie nog eens mee voor hem? Samen sterk! ❤️

24-06-2020

Stoere ex-zwerver Olivier is op zoek naar een fijn nieuw thuis. De situatie is momenteel verre van ideaal en vraagt om verandering. Delen jullie mee? Samen sterk en alles voor Olivier.

Lieverd Olivier dacht het helemaal te hebben gevonden. Een warm thuis, lief mensen-personeel en warme mandjes. Er bleek alleen één ding niet goed. Olivier klikt namelijk niet met de andere katten in huis. Dit zorgt voor veel stress en het is niet meer te hanteren. Na een tijd van ruzies aankijken heeft de huidige mama van Olivier besloten om een ander plekje te zoeken voor hem, zonder andere katten. Olivier is een jonge kat en naar schatting 3 jaar. Dit weten we niet zeker, want Olivier was vroeger een zwerver. Het mannetje is erg nieuwsgierig en super slim. Ook is hij echt street-smart, zoals ze dat noemen, voor niets en niemand bang. Maar ondanks zijn stoere reputatie is Olivier ook dol op spelletjes, knuffels en eten. Heel veel eten, en dan vooral kip.

Olivier is geënt, gechipt en gecastreerd. Hij is kerngezond en geniet van het leven. In het verleden heeft hij alleen wat last gehad van zijn tandjes. Om die reden is het belangrijk dat zijn gebit jaarlijks wordt gecontroleerd en behandeld door de dierenarts.Olivier is niet tolerant naar andere katten, graag is hij bij zijn nieuwe thuis dan ook het enige kattenkind. Met honden kan Olivier wel, hier speelt hij zelfs mee. Het is ontzettend belangrijk dat Olivier bij zijn nieuwe thuis lekker naar buiten kan gaan, in een wijk die dit toe laat.Zie jij het helemaal zitten om deze stoere kerel in huis te nemen? En kan jij hem bieden wat hij nodig heeft?Neem dan contact op met Rabia Boedhoe:

rabia_boedhoe@hotmail.com

Momenteel verblijft Olivier in Lelystad.