Geen producten in de winkelwagen

Paco heeft zijn gouden mandje gevonden. Dank jullie wel voor het vele delen.

Liefdevol huisje gezocht voor lieve cyperse ex-kater.
Helpen jullie weer mee?
Samen sterk en alles voor Paco.

Deze lieve knuffelaar is 11 jaar jong maar gedraagt zich daar niet naar. Hij is behoorlijk druk wat de oudste kat (16 jaar) in huis niet meer kan waarderen.

Paco heeft altijd samen gewoond met Buddah. Eigenlijk konden ze elkaar nooit echt verdragen maar sinds een half jaar loopt het de spuigaten uit. Vooral ’s nachts wil Paco de terrorist uit gaan hangen en krijgt Buddah het te verduren. Omdat hij een stuk ouder is kan hij zich niet verdedigen maar krijgt ook geen rust. Met als gevolg dat er regelmatig als scheidsrechter opgetreden moet worden waardoor iedereen een te kort aan nachtrust krijgt.

Na veel rondvragen en bellen konden ze helaas geen ander plekje vinden voor hem en vroegen ons om hulp. Paco naar een asiel doen is voor hun geen optie want hij verdient het beste.

Paco is een hele lieve energieke kater, die dol is op mensen naar wie hij heel lief en aanhankelijk is. Kleine kinderen vindt hij niet zo heel leuk, die ontloopt hij liever. Net als honden trouwens, daar houdt hij ook niet van.
Hij wil graag ook naar buiten waar hij overigens geen probleem heeft met andere katten.
Verder is hij gecastreerd, gechipt en kerngezond. Hij woont momenteel in Dordrecht.

Wie weet of heeft een mooi plekje voor deze lieverd en geeft daarmee Buddah zijn verdiende rust?
Als je interesse hebt of meer informatie wilt, neem dan contact op met:

Marianne van der Padt
Eemkerstraat 16
3312 NE Dordrecht
Tel. 0636176006