Geen producten in de winkelwagen

*Update* Panda heeft zijn plekje gevonden bij een familielid. Iedereen bedankt voor het delen! Panda veel geluk lieverd.

Een lief “zwart met wit” zonnetje zoekt een nieuw thuis. Helpen jullie weer mee zoeken? Samen sterk en alles voor Panda.

Panda is een kerngezonde ex-kater van pas 5 lentes jong.
In het begin van zijn jonge leventje was hij een zeer tevreden binnenkater totdat hij het buitenleven ontdekte. Hij woonde midden in het bos en kon daar ongestoord en veilig rondscharrelen. Maar jammer genoeg is voor Panda de situatie plotseling veranderd en is het vrouwtje verhuisd. Ze woont nu vlak bij een drukke weg. Ze durft hem daar niet los te laten lopen, omdat ze heel bang is dat hij binnen een mum van tijd onder een auto terecht komt.

Om hem nu voortaan binnen op te sluiten is uiteraard niet prettig voor hem. Daarom heeft het vrouwtje met pijn in het hart moeten besluiten dat Panda beter een nieuw huisje kan krijgen waar hij wel gewoon lekker naar buiten kan.

Panda is een leuke zwart-witte knuffelbeer, die veel kusjes geeft, graag de clown uithangt, een uitmuntend muizenjager is en graag op avontuur gaat. Het muizenvangen deed hij samen met een “kattenmaat in het kwaad”. Hij heeft nooit met andere huisdieren samengeleefd. Dat zal hem, zo nodig, geleerd moeten worden.

Panda houdt van een knuffel, maar kan duidelijk aangeven wanneer het genoeg is, dus voor kleine kinderen is hij niet geschikt.

Hij is gecastreerd, gechipt en woont momenteel in Ermelo.

Wie heeft of weet een nieuwe gouden plek voor deze leukerd? Een plek waar hij veilig buiten kan spelen en lekker zijn gang kan gaan?

Als je interesse hebt of meer informatie wilt dan kan je via Facebook contact opnemen met

Renée van der Meulen
Of mailen naar goodmoodfotografie@gmail.com