Geen producten in de winkelwagen

  • Pantera..nu Pantertje is geplaatst* Iedereen bedankt voor het delen!!!
    Samen sterk en alles voor de diertjes 馃檪

Up-date,helaas moet hij weer worden herplaatst.

SPOED! Het zonnetje van deze week.

PANTERA, heeft bewogen jaren achter de rug. Hij heeft dringend een nieuw thuis nodig. Hieronder zijn verhaal. Delen jullie mee voor Pantera ? Z贸贸贸 nodig !!!!

Pantera is zwart, zoals zijn naam al doet vermoeden. Hij is een Europese korthaar, geboren in maart 2007. Hij is gecastreerd en gechipt !

Op dit moment zit hij echter in een verre van ideale situatie, eenzaam op een zolderkamer, waar hij niet af durft zonder hulp.

Pantera begint zijn woelige leventje in het restaurant van zijn eigenaresse, waar hij de eerste 5 levensjaren dienst doet als 鈥渕uizenwegjager鈥 tot het restaurant in 2011 gesloten wordt.
Pantera heeft blaasgruis gehad en krijgt dieetvoer.
In 2011 verhuisde hij naar het huis van zijn bazin. Een grote verandering voor hem.
Zij woont alleen en naar eigen zeggen fixeert hij zich volkomen op haar. Deze lieve kat begint verschijnselen van eenzaamheid te vertonen en is niet meer sociaal in de omgang.
Vermoedelijk uit zelfbescherming. Angst voor de grote, boze wereld鈥..
In 2012 kwam er een oude Rottweiler, Sheila, bij hem in huis wonen van ongeveer 11 jaar, een herplaatser. Pantera en deze hond gingen prima en in alle rust met elkaar om. Hij voelde zich veilig bij deze oudere hond. Deze hond overleed helaas na 2 jaar en er kwam een nieuwe herplaatser in huis.
Chica, een Rottweiler van 3.5 jaar die een stuk drukker en speelser is dan de bejaarde Sheila. Pantera ziet haar als een bedreiging en een inbreuk op zijn leventje.

Arme Pantera besloot op zolder te gaan wonen in alle eenzaamheid. Inmiddels woont hij daar al 1,5 jaar.
De huidige eigenaresse heeft al van alles geprobeerd om hem te herplaatsen, maar helaas zonder succes. Het asiel is voor haar absoluut geen optie en zij is naarstig op zoek naar een warm mandje voor dit arme beestje. Het doet ook haar verdriet, dat hij zijn leven slijt op zolder, in alle eenzaamheid鈥︹.

Pantera raakt langzamerhand in een isolement en behoeft heel spoedig een warm, zorgzaam forever home, waar hij weer gaat begrijpen en voelen wat liefde is. Waar hij weer leert geloven in het leven. Dan zal hij zeker ontdooien en zich uiteindelijk ontpoppen tot een lieve, speelse kater.

Met spoed gezocht: een warm mandje voor Pantera, bij iemand met veel geduld en vooral ook begrip voor zijn uitzichtloze, intens trieste en eenzame situatie !
Het zal wellicht enige tijd vergen, maar het resultaat zal zowel Pantera als zijn nieuwe eigenaar heel gelukkig maken 馃檪
Hij is geen echte buitenkat, maar even lekker in het zonnetje op het terras liggen, vindt hij heerlijk. Liefst een thuis waar het rustig is (geen andere honden, katten of kleine kinderen) en waar hij weer kan gaan genieten van het leven.

Wie durft het aan en gaat ervoor om Pantera weer een mooi en gelukkig leven te bieden.
Wie verlost deze lieverd van de eenzaamheid en haalt hem uit zijn isolement ?
Een zeer dankbare taak om Pantera 茅n jezelf happy te maken !