Geen producten in de winkelwagen

Update 30 Mei 2021:

Bobje is, nog geen jaar na zijn aankomst in de Achtste Hemel, helemaal hersteld, zelfs sinds april 2021 suikerpatiënt af! 

Het verhaal van Bobje

sinds 27 juni 2020 bewoner van de Achtste Hemel

Bobje is een kater van ongeveer 8 jaar die met de naam Yin in het asiel Heerveld verbleef. Het ging niet goed met de lieverd. Zijn gezondheid vertoonde symptomen van suikerziekte wat door de dierenarts bevestigd werd. Die diagnose in combinatie met zijn conditie gaven hem geen kans herplaatst te worden. Het asiel benaderde ons of Yin in de Achtste Hemel kon komen om zijn suikerziekte onder controle te krijgen. Om daarna alsnog een eigen thuis te vinden.

Yin kwam in juni en werd omgedoopt tot Bobje. Hij woog nog amper 2 kilo en zijn suikerwaarden schommelden. Maar hoe verzwakt hij ook was, hij voelde zich snel thuis in de Achtste Hemel. In overleg werd dan ook besloten dat hij een vaste bewoner zou worden.

Eerst maar bijkomen en herstellen lieve Bobje in je nieuwe thuis. Je mag je geluk hier vinden.

En hoe het verder ging

Bobjes suikerwaarden schommelden behoorlijk en waren soms lastig om goed in kaart te brengen. In overleg met dierenarts werd insuline-, voer- en check ‘’schema’’ opgesteld. Met vallen en opstaan begon Bobje te herstellen en de waarden stabiliseerden. Bobje onderging in ca. 3 maanden een ware metamorfose. Hij is in gewicht aangekomen en is nu een fitte, blije en tevreden kater. Hij is dikke vriendjes geworden met Xavi. Ze hebben samen vrije uitloop. Elke ochtend gaan ze met de grote groep naar buiten en ze vinden het geweldig. Samen kattenkwaad uithalen, maar bovenal genieten. (oktober 2020)