Geen producten in de winkelwagen

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is GeertBoefje01.jpg

Het verhaal van Boefje

sinds maart 2020 bewoner van de Achtste Hemel

Boefje leefde onder de naam Geert als buur-boerderijkat van de Achtste Hemel. Heerlijk buiten rondbanjerend. Maar steeds vaker was hij op het terrein van de Achtste Hemel te vinden. Van een afstandje keek hij toe. Hij kwam, hij ging, kwam en ging. Tot op een avond dat het zo regende en Hanna de doorweekte kater oppakte en hem mee naar de warmte binnen nam. Geert snorde van genoegen.

Geert had zijn eigen thuis en kon niet blijven. Maar keer op keer kwam hij terug. Alsof hij besloten had dat de Achtste Hemel zijn thuis moest zijn. Na overleg met de verzorgers van Geert werd overeengekomen dat hij vaste bewoner mocht worden.

Geert kreeg een nieuwe naam: Boefje. Bij de dierenarts werd hij gecastreerd, ontvlooid, ontwormd en behandeld voor pijn aan zijn pootjes. 

Boefje vond al snel zijn draai in de Achtste Hemel. Overdag fijn naar buiten waar hij het rustige deel van de tuin opzoekt bij de kipjes. ’s Nachts heerlijk in de veiligheid van het huis en Hanna. Hij kan zijn geluk niet op.

En hoe het verder ging

Boefje vindt de andere katten een beetje eng. Op één uitzondering na: Fred. Hij en Fred zijn maatjes geworden. Samen genieten ze van hun dakterras in de buitenren en gaan ze samen ’s avonds op stap. Als Fred met het donker worden terug naar binnen gaat, blijft Boefje de laatste tijd ’s nachts buiten. Hij wacht tot hij de wekker van Hanna hoort gaan. Dan meldt hij zich om veilig via de buitenren terug naar binnen te kunnen. Lieve Boef, heeft het goed voor elkaar zo en hij geniet. (oktober 2020)