Geen producten in de winkelwagen

 

 

Het verhaal van Malley

sinds oktober 2017 bewoner van de Achtste Hemel

Malley woonde bij lieve verzorgers in een ruime woning in Amsterdam. Zijn verzorgers probeerden werkelijk van alles om het diertje een liefdevol fijn thuis te bieden, maar de vierjarige Malley was zichtbaar niet gelukkig. Bleef onrustig en gestrest wat zich uitte in krabben en aanhoudelijk zijn vacht likken. Zo heftig dat hij op sommige plekken zelfs kaal werd. Ook het buiten spelen met zijn broer op veilig afgezet stuk grond mocht niet baten.

De vrouw des huizes kreeg een droom waarin ze Malley zag rennen door de velden. De volgende morgen realiseerde ze zich dat dit precies was wat Malley wenste. Na een speurtocht op internet kwamen ze bij de 8e Hemel terecht. 

Na overleg werd besloten dat Malley naar de 8e Hemel zou komen om uit te vinden wat het beste voor hem was. Tijdens zijn logeerpartij bleek al snel dat Malley vrijheid nodig had en tegelijkertijd structuur in zijn leventje. Daarnaast werd ontdekt dat hij regelmatig last had van alvleesklierontsteking. Het diertje kon beter niet herplaatst worden met zijn gevoelige karakter en zijn behoefte aan extra verzorging. Malley werd zodoende één van onze vaste bewoners.

Met veel respect voor zijn verzorgers om hem in liefde los te laten met grenzeloos vertrouwen dat Malley in de 8e Hemel gevonden heeft wat hij wenste.

En Malley? Een zonnetje voor Hanna en de diertjes met tomeloze energie, zijn poezen grappen en innemende persoonlijkheid heeft zo zijn gewenste thuis gevonden.

En hoe het verder gaat

Malley steelt de show met zijn looks. Zijn lange haren worden regelmatig door Hanna gekamd. Hij haalt nog graag poezenstreken uit. Malley krijgt ter ondersteuning supplementen. Daar reageert hij goed op.