Geen producten in de winkelwagen

04-05-2020

Op 29 april is Minoes overleden. Haar mama schreef een ode aan Minoes:

Allerliefste Poesedame met je mooie sproet, je hebt je koffertje gepakt en je bent over de regenboogbrug gegaan naar een plek waar het fijn en vredig is. Waar alle andere poezenvriendjes je verwelkomen.

?

Je kwam in ons leven en je bracht liefde en vrolijkheid mee. Je kon rennen als een hertje, malle sprongen maken als een lammetje, snorren als de beste. Je grootste hobby werd schoot liggen, soms slapend, soms kletsend. Je was lief voor Muppet ook al begreep zij jouw vriendschapsverzoeken niet altijd.

?

Je bracht ook zorgen mee om je fragiele lijfje. Heb je geteld Minoes, hoeveel creatieve oplossingen er zijn voor pillen verstoppertje? Of voor anti-eet dagen? Als heuse ‘’blijf-van-mijn-lijf-poes’’ gaf je duidelijk aan wat je wel en niet wenste. Wat je niet wilde, wilde je niet. Punt!

?

Je bent en was een persoonlijkheid en daarom kreeg je een eigen facebook pagina als juffrouw Minoes. En via facebook ontdekten we een poezen-kater-vrienden groep bezielend geïnspireerd door Huiskater Bert en Loesje – Huispoes. De boekpresentatie, de hoedjesshow, de speelgoedtesten van de drie Tj’jes, de blogs van Bert, Loesje, Keever en Bram en Doorus en Minnie.

?

We deden mee aan het protest van Loesje, je dinnetje: ‘’een sluit de regenboogbrug protest’’. Maar in je lijfje klonk een eigen protest van je klieren en nieren. En dát protest ging harder en sneller dan je zelf wilde.

?

In september zouden we gaan zwaaien met de hoedjesshow. Zwaaien naar de sterre vriendjes. Zwaaien van hier naar daar. En nu zwaai jij straks mee maar dan van daar naar hier.

❤️

Dag lieve juffrouw Minoes, je bent me er eentje, je was me er eentje. Voor altijd in ons ?️

31-03-2020

Minoes heeft alweer een tijdje haar gouden mandje gevonden en heeft een geweldig leventje. Ze heeft zelfs een eigen Facebook pagina, dat kunnen niet zo heel veel katten zeggen. Dus wil je meer van Minoes zien? Kijk dan op https://www.facebook.com/Juffouw-Minoes-100991861434931/

Hieronder nog wat nieuwere foto’s.

Update: Lieve Minoes is geadopteerd

En weer een nieuwe bewoonster.?
Deze lieve en vooral bange Minoes heeft afgelopen weken veel mee gemaakt.
Haar lieve vrouwtje werd opgenomen in een verzorgingstehuis in verband met haar dementie.
Minoes verhuisde mee, maar was er zo niet op haar plek.
Bovendien was extra verzorging van haar voor de verpleging haast niet mogelijk.

Één lieve verzorgster, Ireen, trok zich het lot van Minoes erg aan.
Ze ging in overleg met familie van mevrouw, die alleen euthanasie van Minoes als mogelijkheid zagen.
Ireen nam daar geen genoegen mee en ging verder zoeken.

En hier is ze nu.?
Bang van de grote, boze wereld, maar snel zal ze ontdekken dat ze in de Achtste Hemel is terecht gekomen.

Welkom lieve Minoes, ik beloof je dat het helemaal goedkomt meisje.