Geen producten in de winkelwagen

Het verhaal van Moessie

sinds april 2020 bewoner van de Achtste Hemel

Deze lieve kater heeft in zijn jonge leventje al veel meegemaakt. Hij heeft een paar maal de dood in de ogen gekeken. Hij werd zelfs een keer door de brandweer uit een boom gespoten. Daarbij kwam hij lelijk ten val. Zo lelijk zelfs dat het hem een permanente beschadiging aan zijn wervels opleverde. Het is een wonder dat hij mensen nog leuk vindt.

Moessie kwam met al zijn nare ervaringen in asiel het Heerveld. Door de beschadigde wervels functioneert een zenuw niet meer goed en als gevolg daarvan is Moessie onzindelijk. Daarmee zijn de kansen op herplaatsing voor hem verkeken.

Met zijn koffertje gevuld aan nare ervaringen, angst voor soortgenoten, gezondheidsproblemen en onzindelijkheid, komt hij voor altijd in de Achtste Hemel wonen. We zullen ons best doen om hem de ruimte te geven die hij aankan en rust waar nodig.

Het lieve kereltje heeft na alle moeilijke omzwervingen in zijn leven eindelijk zijn thuis gevonden. Een thuis waar hij zijn liefde kan geven en liefde kan ontvangen.

En hoe het verder ging

Moessie heeft kunnen wennen aan zijn nieuwe thuis op een fijn plekje met buitenren. Hij heeft zijn grootste angst voor soortgenoten kunnen overwinnen met behulp van een paar lieve, rustige room-mates. Na de veilige buitenren volgde ook voor hem vrije uitloop.

Door de beschadigde zenuw gaat het lopen steeds minder goed. Maar het maakt Moessie niet uit. Hij is blij en geniet met volle teugen.