Geen producten in de winkelwagen

Het verhaal van Poessie

sinds januari 2018  bewoner van de Achtste Hemel

Poessie is in de Achtste Hemel gekomen doordat de verzorger van hem niet langer voor hem kon zorgen. De liefde van deze dierenvriend voor zijn 3 katten ging zo ver dat hij al zijn leefgeld opmaakte aan de zorg voor één van zijn lievelingen, de toen 8 jarige Poessie.

Poessie heeft ernstige langdurige blaasgruis en nierfalen. Hiervoor waren verschillende keren dure operaties nodig. Maar het blaasprobleem bleef terug keren. De stressvolle thuissituatie maakte dat zijn gezondheid achteruit ging.

De verzorger van Poessie wilde niet dat zijn lieveling in het asiel terecht zou komen. En terecht. Opvang in een asiel zou te stressvol zijn voor een patiënt als Poessie. En nauwelijks kans op herplaatsing.

Er werd contact met ons gezocht en in overleg werd besloten dat Poessie in de Achtste Hemel kon komen wonen.

Een beetje bang zette hij zijn eerste schreden in zijn nieuwe thuis. Maar al snel voelde hij zich thuis en begroette Hanna met groot enthousiasme en onbevangenheid. Vanuit dit vertrouwen volgde de introductie met de andere diertjes. En daarmee kan het leven voor Poessie in de Achtste Hemel écht beginnen.

En hoe het verder gaat met Poessie

Poessie blijft een zorgen poessie. Hij krijgt speciaal dieetvoer waar hij goed op reageert. Hij kan het niet zo goed vinden met de andere katten en heeft daarom een eigen plekje. Een binnen- en buitenverblijf. Poessie geniet.