Geen producten in de winkelwagen

Spooky (16 jr en schildklier patiënt) is 28 januari 2022 bij ons gekomen, samen met zijn lieve kleine vriendje Mikey (18).
Ze hadden samen een geweldige plek bij hun lieve menselijke papa en mama. Maar omdat hun mama al lang geleden overleden was en nu hun lieve papa naar een verzorgingshuis moest zijn ze bij ons gekomen.

Helaas is Mikey al gestorven en is alleen Spooky er nog.
Hij moest het alleen doen zonder zijn stoere vriendje, en dat was moeilijk voor hem.
Maar inmiddels gaat het super goed! Van alleen onder het bed zitten naar het verkennen van de bloemenkamer. En nog een stapje verder lekker buiten een frisse neus halen en inmiddels zelfs geaaid kunnen worden!
Hij heeft zelfs de klitten van zijn rug laten scheren, wat een held!
Nu ziet hij er weer prachtig uit en geniet hij met volle teugen, hij durft zelfs al in de groep te lopen.