Geen producten in de winkelwagen

fred

Het verhaal van Fred

sinds 2016 bewoner van de Achtste Hemel

Fred is een mooie blauwe kater die geboren is in 2009. 

Fred heeft een eigenzinnig karakter. Hij vertoonde sproeigedrag, was niet aaibaar en kon het slecht vinden met andere katten. Hij kreeg zelfs een bijnaam: ‘’terror Fred’’. Voldoende elementen in zijn rugzakje dus om nauwelijks herplaatsbaar te zijn vanuit het asiel. 

Zo kwam hij in de Achtste Hemel waar hij in een eigen ruimte heerlijk zichzelf kan zijn. Uiteraard mag Fred ook naar buiten en dat wordt volgens schema georganiseerd zodat hij en de andere katten niet met elkaar in contact komen. 

Eigenwijze, lieve Fred wil stoer zijn maar verlangt ook naar warmte en liefde. Beide zal hij volop kunnen ervaren in zijn nieuwe thuis.

En hoe het verder ging

Ook voor Fred is een buitenren gemaakt zodat hij vanuit zijn binnenruimte naar buiten kan zonder de andere katten te verstoren of zelf verstoord te raken door hun aanwezigheid. Zo is zijn geluk compleet.

Het kereltje is zelfs aaibaarder geworden en ontpopt zich tot een knuffelbeer op de momenten dat het rustig is. En hoe bijzonder: hij heeft zelfs een vriend gemaakt onder de katten, Boefje. Samen chillen op hun eigen terras in de buitenren. Fred is bang voor het donker dus zorgt hij wel dat hij op tijd weer binnen is. (oktober 2020)