Geen producten in de winkelwagen

gizmo3

R.I.P. 11-10-2017
Intens verdrietig nieuws…

Vandaag hebben we afscheid moeten nemen van lieve patiënt Gizmo.
In zijn hoofdje wilde hij nog genieten en bij zijn grote liefde blijven, maar zijn lijfje gaf ‘t echt op…
In alle rust is hij in zijn vertrouwde omgeving bij Dayelle ingeslapen.
Zó lang een twee eenheid geweest met elkaar, wat een gemis…

Tóch enorm dankbaar dat we hem ruim 3 jaar reservetijd hebben mogen geven, dankzij lieve donateurs, die ons hielpen de hoge medische kosten te betalen.
Dankbaar om jou goede zorgen lieve Dayelle.
Dankbaar dat we dit als stichting hebben mogen doen…

Rust zacht bijzonder lief en sterk ventje, voor altijd in ons hart. Wij zijn er voor de diertjes in de 8e Hemel,  maar óók daarbuiten. Elk geholpen diertje is er één.
***
Gizmo is chronisch ziek en zijn lieve vrouwtje had zo’n behoefte aan een helpende hand.
Zij raakte door verschillende omstandigheden in de financiële problemen.
Haar nieuwe bewindvoerder zag Gizmo als dure last waar geen geld meer voor was. Die was al rond aan het bellen om hem in te laten slapen, of af te staan…
Haar hele wereld stortte in, want zonder Gizmo kon ze gewoon niet. Ze waren 2 handen en 4 pootjes op één buik.

En met de medicijnen die echt noodzakelijk zijn, heeft Gizmo nog een katwaardig, gelukkig leven. Maar er was geen geld meer voor de medicijnen. Gizmo’s vrouwtje klopte bij verschillende stichtingen aan, maar kreeg geen gehoor.
Toen heeft zij een mail gestuurd naar Stichting Hanna en hebben wij haar geholpen met het kopen van medicijnen. Maar de zorgen gingen uiteraard gewoon door, en elke dag weer heeft hij zijn medicatie nodig.

Toen kwamen we met het voorstel om Gizmo op papier aan Stichting Hanna over te dragen, maar dat hij wel gewoon bij zijn vrouwtje kon blijven wonen. Zij zou dan gastgezin worden.
Natuurlijk was dit in het begin een nare gedachte voor haar, maar al snel kreeg ze traantjes van blijdschap. Op deze manier kon Gizmo bij haar blijven én kreeg hij alle zorg en medicijnen die hij nodig had.
Gizmo is nu dan ook stabiel, en daar zijn we heel erg blij om!