Geen producten in de winkelwagen

Hanna_klein-30

Het verhaal van Tinus:

sinds 2013 bewoner van de Achtste Hemel 

Tinus kwam naar de Achtste Hemel voor tijdelijke opvang. Hij kwam met een behoorlijk gevuld rugzakje. Daarin zat heftige suikerziekte, chronische niesziekte en chronisch ontstoken oogjes. 

Het lieve kereltje liet alle verzorging toe die hij nodig had: dagelijkse check en prikken voor de suikerziekte, extra medicatie en vitamines. Soms lag hij heel stil op de deurmat en Hanna vreesde het ergste.

Maar na een maand intensieve liefdevolle zorg, bleek Tinus suikerziekte vrij. En na een jaar bleek Tinus een vrolijke lieve, gezonde clown die altijd in is voor een grap, liefde en blijdschap. Hij hielp op zijn manier mee met het verzorgen van de diertjes, inclusief de honden uitlaat. Zelfs zijn niesziekte leek verdwenen. 

Hij kwam als tijdelijke gast, maar verruilde zijn logeer status voor die van een vaste bewoner. Een bewoner die de hoop geeft dat alles mogelijk is, in een juiste omgeving en met voldoende liefde.

En hoe het verder ging met Tinus

Tinus heeft regelmatig ontstoken oortjes en oogjes, maar daar wordt hij voor behandeld. Hij is nog steeds suikerziekte vrij. Overdag geniet hij van bankhangen en elke nacht slaapt Tinus heerlijk in Hanna’s armen. (14-06-2020)