Geen producten in de winkelwagen

Update augustus 2020: Siang heeft haar gouden mandje gevonden.

Prachtige, maar vooral lieve Siang zoekt een ander huis, waar ze zich thuis mag voelen.

Helpen jullie weer mee zoeken? Samen sterk en alles voor Siang.

Het is een lieve, speelse poes die meer van mensen dan van dieren houdt, ze houdt van knuffelen, zonder concurrentie van andere dieren.

Na de sterilisatie, 3 jaar terug, is ze naast de bak gaan plassen. Ze is 9 maanden geleden in haar huidige huisje terecht gekomen (waar wederom andere katten wonen) met het idee dat het daar beter zou gaan, omdat ze in en uit kan lopen.
En toch is ze na verloop van tijd ook daar weer op de vloer gaan plassen.
Ze is helemaal onderzocht door een dierenarts, maar er is medisch niets mis met haar.
We denken dat het toch de onrust is van andere dieren om haar heen wat haar stress geeft en het plassen veroorzaakt.

Siang is nu bijna een jaar bij haar vrouwtje,maar helaas wordt de verstandshouding tussen 1 van haar andere lieverds en Siang steeds slechter .
Op allerlei manieren heeft haar vrouwtje uiteindelijk van alles geprobeerd, maar triest genoeg, niets helpt. Het vermoeden blijft dat ze de andere katten niet accepteert. Hoe dan ook.. Siang wil duidelijk maken dat dit plekje haar thuis niet is, tot groot verdriet van beide

Siang is verder kerngezond.

Ze zoekt ze een fijn thuis waar ze alle liefde krijgt, ze veilig naar buiten kan, een tegelvloer ligt en waar geen andere dieren rondwandelen. En stel dat ze het een keer naast de bak doet, dat haar nieuwe mensen Siang’s liefde belangrijker vinden dan haar plasje.

Momenteel woont Siang in Mortier in België. Wie heeft of weet een warme, liefdevolle plek voor Siang, die dit óók zo verdient?

Als je interesse hebt of meer informatie wilt neem contact op met Vera Wijnveen via verawijnveen@hotmail.com