Geen producten in de winkelwagen

Update 2:
Smokey heeft zijn gouden mandje gevonden!!!

Update:
Helaas was er niet op tijd een nieuw plekje gevonden en is Smokey naar het asiel gebracht. Zodra we weten of hij inmiddels geplaatst is melden we dat!

Helaas zoeken we weer een nieuw plekje voor Smokey. Het ging niet goed samen met de andere kat helaas dus nu zoeken we een plaatsje zonder andere dieren!! Helpen jullie weer mee???

MEGA SPOED!!!!
Het zonnetje van deze week is SMOKEY.
Een lieve, supergezonde en leuke 7-jarige kater met prachtige groene ogen zoekt een nieuw en liefdevol mandje. DELEN jullie mee ?
Zijn eigenaresse studeert in het buitenland en kan hierdoor helaas niet meer voor hem zorgen. Zij zoekt, met pijn in haar hart, een nieuw thuis voor deze lieve kater. Andere pogingen om hem te herplaatsen zijn helaas mislukt en inmiddels is zij al vertrokken naar het buitenland!!! Smokey is gezond, gecastreerd en gechipt. In 2015 heeft hij zijn laatste enting gehad
Smokey is een kat die behoefte heeft aan stabiliteit en er wordt nu een permanent en liefdevol nieuw thuis voor hem gezocht. Hij kans soms wat verlegen en schrikachtig zijn. Hij houdt van rust en lekker slapen op een fijn plekje. Smokey wandelt ook graag door het huis en als het kan struint hij graag door de tuin.
Het duurt voor hem misschien even om te wennen aan nieuwe mensen, maar daarna ligt hij graag op schoot om geaaid te worden of te slapen.
Zoals vele katten is hij een eigenzinnige kat, die lekker zijn eigen ding wil doen en daar niet in gestoord wil worden. Hij kan fel zijn als hij tegen zijn zin geaaid wordt. Kattenkenners of diegenen met een beetje geduld en begrip zullen aan zijn lichaamstaal als snel zien wanneer iets hem niet bevalt en hier rekening mee houden.
De huidige eigenaresse vermoedt, dat hij niet goed samen kan met honden en kinderen, omdat Smokey een beetje schrikachtig is en gevoelig.
Helaas ging het bij zijn nieuwe plekje niet samen met de andere kat maar tegenover andere katten in de tuin is hij vooral afwachtend geweest, nooit agressief.
Lieve SMOKEY zoekt een nieuw liefdevol thuis. Deze mooie jonge kater verdient het om een warm gouden mandje te krijgen, waar hij de rest van zijn nog lange leven heerlijk kan genieten en blij en tevreden kan zijn.