Geen producten in de winkelwagen

*Update*: Spetter en Binkie heb ik gisteren naar hun nieuwe forever home gebracht.

We vragen jullie aandacht voor twee nieuwe zonnetjes, de hondendametjes Spetter (10) en Binkie (8). Zij zijn met spoed samen op zoek naar nieuwe gouden mandjes.
Delen jullie weer mee om deze nieuwe mandjes te vinden? Samen sterk en alles voor Spetter en Binkie.

Helaas zijn de baasjes uit elkaar gegaan. Het baasje kan door zijn werk niet de liefde en de aandacht aan de twee krulstaartjes geven die ze verdienen en waar het vrouwtje nu is, mogen helaas geen hondjes wonen. Daarom zijn de baasjes met pijn in het hart, op zoek naar een nieuw huisje voor hun lievelingen.
De dames hebben niet veel nodig, liefde, aandacht, knuffelen en wandelen. Onder alle dierenliefhebbers moet er toch zeker één iemand zijn die een plekje heeft of weet.

Zowel Spetter als Binkie zijn als pup bij hun gezin gekomen. De dames zijn allebei kerngezond, eten geen speciale dieetvoeding en hebben geen medicatie. Ze zijn gesteriliseerd en altijd netjes ontwormd en geënt. Gewoon twee leuke gezellige en lieve hondjes dus.

Spetter is de oudste van de twee en gelijk ook de rustigste. Ze is lief voor honden, poezen en kinderen. Als het haar te druk wordt of het gaat net even te wild laat ze dit weten door even te grommen. Even waarschuwen, want bijten staat doet ze niet. Ze loopt liever weg dan tot actie over te gaan. Ze luistert supergoed, loopt nu zonder lijn mee maar ook aan de lijn (of tuigje) gedraagt ze zich voorbeeldig. Ze houdt van balletje gooien en kan dat uren volhouden, alleen met zwemmen doe je haar absoluut geen plezier. Pootjebaden prima, maar alleen zolang ze grond onder haar voetjes voelt. Over die voetjes gesproken. Het leven in haar nageltjes loopt ver door waardoor de nageltjes niet heel kort geknipt kunnen worden. Ach, als dat het enige is toch. Er zijn dames die kapitalen neerleggen om te worden voorzien van lange nepnagels. Spetter heeft het beter bekeken, haar lange nagels zijn puur natuur.

Binkie is de benjamin en is 8 jaar oud. Ze is een echte Jack Russell: druk, energie voor 10 en dol op beweging. Balletjes, touwtjes, stokken, zwemmen het maakt niet uit. Alles wat speelbaar is, is een nieuw avontuur voor deze kleine dame. Omdat ze dol is op eten is die beweging ook wel een must want Binkie lust werkelijk alles en zonder beweging zou ze veranderen in een soort kerstrollade en dat is niet de bedoeling. Ze is zo enthousiast en daardoor met alles tegelijk bezig dat loslopen op straat geen optie is. Als ze iets ziet dat haar interesseert schiet ze zo de weg over en we weten allemaal wat daar de gevolgen van kunnen zijn. Als ze echter op een afgesloten veld of in het bos is, kan ze heerlijk los en op avontuur. Door haar enthousiasme vinden andere honden haar snel te druk en daardoor soms minder lief. Het leuke gekke hondje heeft een speciaal kenmerk. Eén van haar hoektandjes staat een beetje scheef waardoor haar lip er soms op blijft hangen. Door die tand kan er voedsel blijven zitten en dat kan zonder problemen met een tandenstokertje worden weggehaald. Ze heet niet alleen Binkie maar ze is ook een binkie. Ze is een waakse tante en kan soms aanslaan als er iemand binnenkomt of als ze een ander hondje ziet. Ze luistert goed naar een correctie.

De dames verdienen het om samen een nieuw onderkomen te vinden waar ze fijn mogen wonen.
Daarom lieve allemaal, wie oh wie wil de dames een nieuw onderkomen bieden?

De dames wonen momenteel in Bemmel.
Als je interesse hebt in de dames, neem dan contact op met Astrid Pijnnaken.
Zij is bereikbaar op asje_pijnnaken@hotmail.com of 06 41174151.