Geen producten in de winkelwagen

Update:Taffi heeft vanuit het asiel haar gouden mandje al gevonden! Heel veel succes in je nieuwe huisje lieve Taffi.  Iedereen nogmaals heel erg bedankt voor het vele delen.  Samen sterk!

Helaas werd de zorg voor Taffi haar vrouwtje wegens gezondheidsredenen echt teveel en heeft ze moeten besluiten om haar naar het asiel te brengen zodat van daaruit een mooi plekje voor haar gevonden kan worden. Wij zullen hier dan bij helpen. Samen sterk en alles voor Taffi.

Taffi, een mooie lieve senior poezendame, zoekt een nieuw onderkomen. Helpen jullie weer mee zoeken? Samen sterk en alles voor Taffi.

Haar huidige baasje kan door gezondheidsredenen niet meer voor Taffi zorgen. Met pijn in haar hart zoekt ze daarom een nieuwe gouden mand voor haar lieveling. Een mandje waar ze echt oud mag worden

Taffi is een hele mooie lapjeskat. Ze wordt geschat op 12 jaar, maar zo gedraagt ze zich niet. Ze is het schoolvoorbeeld van ‘de kat uit de boom kijken’. Ze geeft zich niet zomaar gewonnen, want ze is van nature wat schuw, maar als ze haar vertrouwen (en hartje) aan iemand geeft, zal ze graag bij je op de bank komen liggen om geaaid te worden. Ze is geen schootkat, maar zeg nooit, nooit. Niets zo veranderlijk als een poezendame.  Ze vindt het fijn om naar buiten te kunnen en blijft dan lekker in de buurt, want binnen zijn vindt ze net zo fijn. Zo heeft deze intelligente dame ‘best of both worlds’.

Taffi is afkomstig van een boerderij. Na haar adoptie bleek dat ze nogal wat mankeerde. Zo was ze ernstig ondervoed, had kale plekken en diarree. Eenmaal bij het huidige vrouwtje kwam de kentering. Met behulp van de dierenarts, goede voeding en de broodnodige TLC, Tenderness, Love and Care knapte ze snel op. Taffi wordt omschreven als een lief en dapper poesje, die goed samen kan leven met andere katten en ook met honden.

Toen de kale plekken terugkwamen, gepaard gaande met jeuk, is er overgegaan op Hypo Allergene voeding. Dit lijkt goed te gaan. Zoals het er nu naar uit ziet, is kip de mogelijke boosdoener. Er is echter geen onderzoek gedaan naar een eventuele voedselallergie.

Taffi is verder gezond, heeft wat last van conjunctivitis dat zich uit in een traanoogje. Oogdruppeltjes hebben tijdelijk effect. Ze is geënt, ontwormd, ontvlooid, gechipt en gesteriliseerd.

Taffi woont momenteel in Sappemeer.

Taffi zou het liefst een rustig plekje krijgen, waar ze af en toe (veilig) naar buiten kan. Waar mag deze senior de rest van haar leventje slijten?

Als je interesse hebt of meer informatie wilt, de contactgegevens zijn:
michellejansen1982@hotmail.com