Geen producten in de winkelwagen

*Update*: Goed nieuws!! Ties heeft zijn gouden mandje gevonden!! Iedereen heel erg bedankt voor het delen! Het ga je goed lieve Ties.

Ties, een leuke, vrolijke éénjarige boxer is op zoek naar een nieuw forever gouden mandje. Helpen jullie weer mee zoeken? Samen sterk en alles voor Ties.

Vanwege een matige incontinentie kan Ties niet langer bij zijn huidige gezin blijven wonen. Onderzoek in Wageningen heeft uitgewezen dat hij een aangeboren blaasdefect heeft. Hij krijgt nu medicijnen (levenslang), die op de sluitspier werken, waardoor de incontinentie beperkt is tot druppelen en soms een miniplasje. Overdag kan hij zijn plas ongeveer 4/4,5 uur ophouden en dan moet hij echt naar buiten. ’s Nachts houdt hij het 7 uur vol, maar toch komt het soms voor dat zijn mand nat is en zijn buik vochtig. Geen dag is hetzelfde.

Door gezondheidsredenen van de huidige baasjes is dit geen praktische situatie. Daarom hebben de eigenaren van Ties besloten, met heel veel pijn in hun hart op zoek te gaan naar een plek waar zijn incontinentie binnen, een minder groot probleem is. Waar hij naar hartenlust kan rennen met een baas die graag en veel met hem naar buiten wil, ook ’s morgens vroeg.

Als pup van 8 weken kwam hij in het gezin terecht en woont samen met een boxerdame. Hij is dol op eten, brokken, zakjes vlees van Farmfood en een eitje. Hij heeft geen voernijd en weet zich keurig te beheersen als het eten wordt klaargemaakt.

Ties is (nog) geen knuffelhond, maar ligt wel graag aan de voeten van zijn baasje. Hij is alert en levendig, houdt van spelen en hij is voorzichtig met kleine kinderen. Buiten is hij heel nieuwsgierig. Naar andere honden is hij wat afwachtend, tot hij doorheeft dat ze best samen met hem willen rennen. Het liefst rent hij met een stok in het rond. Hij is niet waterschuw.

Door zijn moeilijke start zijn er wat dingen blijven liggen. Met andere woorden, een cursus volgen of lekker zelf aan de slag gaan met Ties is een uitdaging en wat is er nu leuker, dan met je hond aan het werk gaan? Ontdekken, leren en vooral heel veel plezier maken samen. Een band smeden voor het leven.

Ties is verder goed gezond, voorzien van alle entingen, is gechipt maar niet gecastreerd. Dat kan ook niet omdat de hormonen de werking van de sluitspier beïnvloeden. Gelukkig zijn er prima luiers te koop en bestaan voor mannetjes ook plasbandjes. Mochten er geen hondenluiers zijn, dan kan men ook gebruik maken van een gewone kinderluier, waar men een gat in knipt voor de staart. Ties woont momenteel in Venlo.

Wie, oh wie kan Ties een nieuwe mand bieden? De lieverd verdient toch ook een mooi leven met een fijne baas die van hem houdt. Wie heeft genoeg aan 7 uur slaap, houdt ervan om heerlijk en lekker veel naar buiten te gaan en neemt de incontinentie op de koop toe. Wie heeft, of weet waar het nieuwe gouden mandje voor deze heerlijke puber staat?

Als je interesse hebt of meer informatie wilt, de contactgegevens zijn:
M. Meelkop 06-24534149 of 077-354 15 33 (Venlo)