Geen producten in de winkelwagen

Update: Lieve Tijgertje heeft helaas een zware epilepsie aanval gekregen en is daarin gebleven. Rust zacht lieve Tijgertje. Iedereen heel erg bedankt voor het vele delen.

Een lief poezenzonnetje zoekt een nieuw thuis.
Helpen jullie weer mee zoeken?
Samen sterk en alles voor Tijgertje.

Tijgertje is een poes van 9 jaartjes oud, dus ze heeft nog een lang leven voor de boeg en liefst zo fijn mogelijk natuurlijk ! De huidige eigenaar zoekt een nieuw warm mandje voor Tijgertje. Door gewijzigde werk- en woonomstandigheden zit deze poes plotseling de hele dag alleen thuis en dat vindt ze heel erg naar.

Deze verandering zorgt voor heel veel stress en ze plast nu in huis als er niemand is. Tijgertje is eenzaam en zoekt een thuis waar ze niet de hele dag alleen is en waar ze liefdevol verzorgd wordt. Ze is dol op gezelschap.

Ze heeft een stoere naam, maar die naam verbergt een zacht en afwachtend karakter. Ze is ontzettend lief, maar houdt er niet van als je haar zomaar oppakt. Aaien is natuurlijk altijd fijn, als ze er zelf om vraagt. Echter, als ze daar geen zin heeft, geeft ze dat aan door te mauwen en jou in kattentaal te zeggen dat het zo wel voldoende is.

Nieuwe dingen of omstandigheden maken haar onrustig, maar als ze de tijd krijgt om te wennen, komt dat helemaal goed. Ze is een echte “kat-uit-de-boomkijker”. Andere dieren in huis is ze niet gewend, dus de huidige eigenaar weet niet hoe ze daarmee om zal gaan. Ze gaat graag naar buiten en vindt een lekker plekje binnen op de bank ook heel gezellig.

Ze is onlangs geënt, gechipt en gesteriliseerd en gezond verklaard door de dierenarts. Ze woont momenteel in Gilze (Noord-Brabant)

Wie heeft er een liefdevol mandje voor deze schat? Tijgertje verdient het zo!!

Bij voorkeur dus een plekje, waar ze rust vindt, het liefst zonder andere dieren én waar ze alle liefde krijgt. Daarbij is het afwachten of ze nog in huis gaat plassen, dus haar aanstaande huisgenoot moet niet allergisch zijn voor een plasje naast de bak.

Bij interesse graag contact opnemen met
Anka van der Bruggen
Email: ankavdbruggen@gmail.com