Geen producten in de winkelwagen

*Update* Goed nieuws! Wilfred heeft een nieuw modderbad gevonden en Teun blijft samen met thuis wonen samen met Nono de geit. Iedereen heel erg bedankt voor het delen!

Twee grote zonnen zijn op zoek naar een nieuw .. eh .. modderbad.

Denken en delen jullie mee voor deze leuke,lieve kerels? 

Samen sterk en alles voor Teun en Wilfred.

Door medische problemen van het lieve vrouwtje kunnen de varkens niet langer thuis blijven wonen.

Hoe erg ze het ook vindt, ze kan haar lievelingen niet meer de zorg en aandacht bieden die ze nodig hebben en ook zo verdienen. Ze hoopt dat haar twee mannen een fijn nieuw onderkomen vinden waar ze samen oud mogen worden.

Ondanks dat het twee mannen zijn kunnen ze het namelijk prima vinden.

Teun is de oudste (geboren in 2013) en ook de kleinste van de twee. Hij is een lieverd die nooit iemand zal aanvallen of pijn doen. Hij is bij mensen thuis opgevoed en heeft de eerste tijd op een zorgboerderij doorgebracht. Omdat er (mede door zijn toedoen) teveel varkentjes kwamen, moest hij weg en kwam bij het huidige vrouwtje terecht. Bij haar heeft hij het eerste half jaar samengewoond met geiten. Dat ging prima omdat Teun rustig is en weinig vernield. Hij is niet heel erg onderzoekend, behalve als het om eten gaat. Dat onderzoekt hij zeer grondig.

Omdat het vrouwtje vond dat Teun een varkensvriendje verdiende kwam Wilfred erbij. Wilfred is de grootste en woonde samen met zijn zusje bij mensen die zich niet gerealiseerd hadden hoeveel tijd en aandacht een varken echt nodig heeft. We hoeven niet uit te leggen wat er gebeurd als je een zeug en een beer bij elkaar zet toch. Dan heb je binnen de kortste keren een toom biggen en als de ouders broer en zus zijn, is dat niet echt ideaal. Voor Wilfred werd er daarom een ander huis gezocht. En dat vond hij bij Teun en zijn vrouwtje.

Opposites attracts, want Wilfred is het tegenover gestelde van Teun. Wilfred is een grote vent die alles graag bekijkt en daar heel graag zijn mening over geeft in de vorm van knorren, zuchten en blazen. Hij vindt het heerlijk om op zijn buik gekriebeld te worden en wordt door het vrouwtje omschreven als een grote lomperd met een klein hartje. In tegenstelling tot Teun houdt hij ervan om te wroeten. Daarom is het huurcontract met de geiten opgezegd want door de gaten in de wei kunnen zij hun pootjes breken en dat is niet de bedoeling.
Het is niet bekend of ze met andere dieren kunnen opschieten, hoewel zij allebei heel zachtaardig zijn.

Het zijn echte mannen, niet gecastreerd, niet geënt of gechipt en ze hebben geen dieetvoer. Momenteel wonen ze in Kraggenburg.

Kan jij of weet jij iemand die deze twee leukerds een nieuw huis willen bieden? Ze hebben niet veel meer nodig dan een fijn verblijf, lekker eten, aandacht en liefde.

Als je interesse hebt of meer informatie wilt, neem dan contact op met:
Annet 06-23844588. Aangezien Annet geen fb account heeft zijn suggesties en tips welkom per email: msscorretje@hotmail.com